Zuchinni pizzette

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc zuchinni
  • 4 buc rosii uscate
  • 50 gr cascaval provolone
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare,
  • piper

Mod de preparare

Zuchinni se spala, se sterg si se taie rondele groase de circa 1 cm.

Se ung rondelele de dovlecel pe ambele parti si se condimenteaza cu sare si piper.

Se taie marunt rosiile uscate. Se taie cascavalul in bucati mai mici decat diametrul rondelelor de dovlecel.

Se frig rondelele de zuchinni pe grill-ul de fonta pe o parte, apoi se intorc si se pune deasupra la fiecare cate o bucata de cascaval si bucatele de rosii uscate.

Se mai lasa pe grill-ul de fonta inca 2-3 minute pana se patrund si se topeste cascavalul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise