autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de leurda -de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 400 g leurda, 250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate, vegeta, marar verde tocat, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie rondele.


Morcovii se calesc in putin ulei pentru a da o culoare frumoasa ciorbei.


Se adauga apoi apa peste ei, leurda si patrunjelul.


Se lasa sa fiarba bine. Cind sunt toate aproape fierte se adauga bulionul( pasta de rosii) si se mai da un clocot.


Se potriveste gustul cu vegeta.
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac

Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma,

11 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Ciorba de porc cu fasole verde

Daca as putea sa mananc doar un singur fel toata viata ar fi ciorba, am fost invatata de mica la

5 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vichi mures , 01 octombrie 2013

    foarte,foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 400 g leurda
  • 250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar verde tocat
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy

Minciunele (cirighele)

Punem intr-un bol faina amestecata cu praful de copt, zaharul, ouale, coaja de lamaie , sarea, zaharul

141 voturi    35 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Limba cu ciuperci si sos de rosii

Limba spalata o punem la fiert in supa ,iar la timpul potrivit luam spuma formata deasupra. Fierbem

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Ciorba de dovlecel

Curatam dovleceii , le scoatem semintele si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa verde , rosia

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

vichi mures

foarte,foarte buna!



Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida gratinata cu sos de patrunjel

Conopida am desfacut-o buchetele si am tinut-o in apa rece cu o lingurita de bicarbonat cam o jumate de ora. Pe foc am pus o oala de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul. Rosiile spalate si sterse le-am

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi