autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de leurda -de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie rondele.


Morcovii se calesc in putin ulei pentru a da o culoare frumoasa ciorbei.


Se adauga apoi apa peste ei, leurda si patrunjelul.


Se lasa sa fiarba bine. Cind sunt toate aproape fierte se adauga bulionul( pasta de rosii) si se mai da un clocot.


Se potriveste gustul cu vegeta.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vichi mures , 01 octombrie 2013

    foarte,foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 400 g leurda
  • 250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar verde tocat
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tort alb negru cu crema de martipan capsuni si frisca

Facem blatul alb din galbenusuri frecate bine cu apa si cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi

Prajitura din albusuri cu visine, stafide si rahat- la Multicooker

Hidratam stafidele in putina apa calduta cu esenta de rom. Albusurile cu un strop de sare le mixam

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

vichi mures

foarte,foarte buna!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
"Melanzane alla Parmigiana"

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand peste ele o greutate , in asa

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene
Pizza Cu Branza Feta Si Spanac

Pizza Cu Branza Feta Si Spanac

Taiati pitta pe jumatate si desfaceti-o ca pe o carte :) . Ungeti-o cu pasatta de rosii, rasfirati spanacul si busuiocul apoi sfaramati

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza