autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de leurda -de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie rondele.


Morcovii se calesc in putin ulei pentru a da o culoare frumoasa ciorbei.


Se adauga apoi apa peste ei, leurda si patrunjelul.


Se lasa sa fiarba bine. Cind sunt toate aproape fierte se adauga bulionul( pasta de rosii) si se mai da un clocot.


Se potriveste gustul cu vegeta.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vichi mures , 01 octombrie 2013

    foarte,foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Este foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 400 g leurda
  • 250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar verde tocat
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Budinca de orez cu lapte, cu mere si scortisoara

Orezul se spala bine si se lasa la scurs. Laptele se pune la fiert si se adauga putina sare.

55 voturi    11 comentarii
1h
Budinci

Castraveti murati in vin

Intr-un castron mai mare asezam un strat de castraveti bine spalati si storsi de apa. Luam un pumn

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite

1 vot    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

vichi mures

foarte,foarte buna!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi