4 Cozonaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • • 2kg fàinà.
  • • 250g margarinà.
  • • 1/4 pachet drojdie.
  • • 250g zahàr.
  • • 10 ouà.
  • • 1 canà iaurt.
  • • ulei.
  • • sare.
  • Ingrediente pentru umpluturà
  • • 1 canà nucà màcinatà şi opàrità în 1 canà lapte fierbinte.
  • • 200gr. zahàr.
  • • 200gr. cacao.

Mod de preparare

Drojdia se înmoaie cu apà càlduţà şi se pune în fàinà. Se bat albuşurile spumà apoi se adaugà gàlbenuşurile şi se pun în fàinà, apoi sarea, margarina şi se fràmântà bine. Se adaugà la urmà iaurtul şi uleiul. Se lasà sà creascà.

Coca se împarte în 8, se fac foi şi se adaugà umplutura. Se ruleazà una câte una şi apoi se împletesc câte douà şi le pune-m în forme apoi la cuptor pânà sunt gata. Se încearcà cu un pai.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise