4 Cozonaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • • 2kg fàinà.
  • • 250g margarinà.
  • • 1/4 pachet drojdie.
  • • 250g zahàr.
  • • 10 ouà.
  • • 1 canà iaurt.
  • • ulei.
  • • sare.
  • Ingrediente pentru umpluturà
  • • 1 canà nucà màcinatà şi opàrità în 1 canà lapte fierbinte.
  • • 200gr. zahàr.
  • • 200gr. cacao.

Mod de preparare

Drojdia se înmoaie cu apà càlduţà şi se pune în fàinà. Se bat albuşurile spumà apoi se adaugà gàlbenuşurile şi se pun în fàinà, apoi sarea, margarina şi se fràmântà bine. Se adaugà la urmà iaurtul şi uleiul. Se lasà sà creascà.

Coca se împarte în 8, se fac foi şi se adaugà umplutura. Se ruleazà una câte una şi apoi se împletesc câte douà şi le pune-m în forme apoi la cuptor pânà sunt gata. Se încearcà cu un pai.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise