Afine la borcan(bune şi pentru diabet)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • afine
  • zahăr(opţional)

Mod de preparare

DIETETIC:

1.Se curăţă şi se spală afinele.

Se pun în borcane pâna la jumătate. Se închid cu capac.

Pentru cei care doresc să pună zahăr:

2.1kg de afine se amestecă cu 300 de grame de zahăr.

Ambele variante se sterilizează 30 de minute la foc foarte mic.

Când se servesc, se poate adăuga un sirop cu zahăr sau doar apă.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise