aluat cu lapte batut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml ulei
  • 125 ml lapte batut
  • 1/2 lingurita biocarbonat.faina cat cuprinde
  • coaja si zeama de la 1/2 lamai

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu laptele batut ,se adauga bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie,coaja de lamaie si faina cat cuprinde ca sa devina un aluat potrivit de tare,din care se intind doua foi de placinta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise