Aluat de tarte

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr faina, 200 gr unt sau 250 gr margarina, 100 gr zahar, 3 galbenusuri,
  • putina sare, coaja de lamiie

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la

sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine

amestecate. Se face ca o sfera si se lasa 1-2 ore, la rece, sau mai mult,

chiar pina a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise