Aluat de tarte

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - faina 300g
  • - unt 200g
  • - zahar 100g
  • - 3 oua
  • - coaja de lamaie
  • - sare

Mod de preparare

Amestecati intr-un vas faina, sarea , zaharul, untul si 3 galbenusuri de ou. Se framanta putin si se face o sfera care se baga cel putin 2 ore la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise