Aluat ptr ampanados

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 31/2 pahar faina
  • 11/2 lingurita praf de copt
  • 1llingurita sare
  • 250 gr margarina
  • 1/2 pahar apa foarte rece

Mod de preparare

Intr-un vas se cerne faina se amesteca cu praf de copt si sare,dupa care sfaramam margarina in faina pina toata margarina s-a impreunat cu faina dupa care adaugam apa si impreunam in aluat,la nevoie se poate adauga 1 lingura cu apa.Se inveleste aluatul cu hirtie cerata si se da la frigider 1/2 de ora.Dupa aceea se poate folosi il putem intinde pe o plansa presarata bine cu faina si cu un pahar cu gura lata se pot scoate forme.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise