Alvita cu Napolitane

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar,
  • 2 cani nuci,
  • 125 gr unt,
  • 2 oua
  • Se caramelizeaza zaharul se pune untul si se ia oala de pe foc,
  • se adauga nucile si la urma ouale amestecand foarte repede.
  • Aceasta compozitie ajunge la 2 foi de napolitane.
  • 3 albusuri,
  • 175 gr miere,
  • 250 gr nuci,
  • un pic de sare

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu. Am facut compozitia si am pus peste napolitane.

Se freaca toate ingredientele cam 10-15 min cu mixerul (mai putin nucile) si apoi la aburi se coace tot cam 30-40 min amestecand mai mereu.

Am facut compozitia si am pus peste napolitane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise