Ananas copt cu surprize

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 450 g de peste
  • 3 ardei iuti
  • 1ananas, 2 banane,
  • 1mango
  • o lamaie, o portocala
  • sare, piper si condimente orientale(sau orice fel de condimente)
  • un catel de usturoi
  • 120g sos de tomate
  • 1 ceapa
  • mararl sau rozmarin
  • unt

Mod de preparare

Se pune intr-o tigaie pestele felii impreuna cu untul si se lasa la prajit, iar intr-o tava unsa cu ulei de maslime se pune ananasul (caruia i-a fost scoasa compozitia din interior) si se lasa 30 minute. Bananele, portcalele, mango, se taie marunt impreuna cu ardeii, se adauga sos de tomate, usturoiul pisat si mararul (taiat marunt) toate acestea se amesteca bine si se pun la prajit cu pestele. Cand ananasul este gata se scoate si se introduce pestele cu compozitia, se presara cu sare, piper si se pune la cuptor pentru inca 15 minute.

Pofta Buna!!! - este foare delicioasa si mancarea preferata a Elenei Basescu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise