ANANAS CU BRANZA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas mare;
  • 100 grame branza;
  • 4 oua;
  • 12 linguri de zahar;
  • 4 linguri fulgi de cocos;
  • 1 lingurita cafea solubila.

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca branza,ouale si zaharul,amestecandu-se totul cu un tel pana ajunge la consistenta unei creme;

Ananasul se curata de coaja si de partea lemnoasa din mijloc,se taie cubulete si jumatate din cantitatea rezultata se amesteca cu crema de branza;

Aceasta compozitie se pune intr-un vas termorezistent si se fierbe la bain-marie cca 10 minute,la foc mediu;

Se lasa sa se raceasca,apoi se imparte compozitia in 4 cupe;

Deasupra se pun cubuletele de ananas ramase,se presara cu fulgi de cocos si putina cafea solubila.

SFAT:inainte de a fi servit preparatul se tine la rece,cu cat este mai rece cu atat este mai bun.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise