Intr-un vas se amesteca branza,ouale si zaharul,amestecandu-se totul cu un tel pana ajunge la consistenta unei creme;
Ananasul se curata de coaja si de partea lemnoasa din mijloc,se taie cubulete si jumatate din cantitatea rezultata se amesteca cu crema de branza;
Aceasta compozitie se pune intr-un vas termorezistent si se fierbe la bain-marie cca 10 minute,la foc mediu;
Se lasa sa se raceasca,apoi se imparte compozitia in 4 cupe;
Deasupra se pun cubuletele de ananas ramase,se presara cu fulgi de cocos si putina cafea solubila.
SFAT:inainte de a fi servit preparatul se tine la rece,cu cat este mai rece cu atat este mai bun.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise