Antricoate cu ceapa prajita

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. antricot
  • 2-3 cepe
  • o lingura grasime
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se frig antricoatele la tava sau la gratar. Se taie cepele in felii foarte subtiri. Se pune sa se infierbinte o lingura de grasime cu 2 linguri ulei. Cind acesta a clocotit, se pune ceapa la prajit. Se amesteca usor cu o lingura de lemn, pina cind e bine rumenita, fara insa sa fie arsa. Se asaza antricoatele pe farfurie si se pune ceapa deasupra.

Se servesc cu cartofi prajiti

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise