ANTRICOT CU SOS DE SMANTANA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 antricoate,
  • 2 linguri smantana,
  • 10g.unt,
  • 1 lingura ulei,
  • sare,
  • piper,
  • verdeata;

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie se incing la foc mic untul cu uleiul, se pun antricoatele sarate si piperate, se lasa 20 de minute, intorcandu-le pe toate fetele.

2. Se scoate carnea si, in zeama lasata, se toarna smantana, se potriveste de sare si piper si se lasa pe foc 2 minute.

3. Antricotul se serveste cald, cu sosul alaturi si cu garnitura de felii de mere aurite in tigaie cu putin unt sau cu garnitura de cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise