Antricot de porc cu legume la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 Kg antricot de porc
  • 350 gr cartofi
  • 3 morcovi 6-8 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • ulei, sare, boia
  • 1 ceasca vin
  • ierburi aromate

Mod de preparare

Reteta se prepara in 2 etape

1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, in tava se va pune ulei, apa, usturoi zdrobit, 1 ceasca vin, cimbru. Se unge friptura cu dressingul din tava pentru a prinde o aroma deosebita si o culoare de asemenea

2.Intr-o alta tava la cuptor se pun cartofii taiati in 1/4 longitudinal, rosiile cherry pe 1/2, morcovi motriviti se lasa cu un pic de codita, ardeiul fisii, ceapa rosie julien si ceapa verde marunt, se adauga ulei, apa, sare, piper si usturoi, se lasa cam 30 minute, se verifica, incercand in special morcovii. Se serveste cu antricotul de porc si cu o salata asortata. Pofta Buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise