Antricot de vaca umplut cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Antricot de vaca 750 g costita afumata 50 g ciuperci (conserva) 200 g ceapa 150 g faina 75 g smantana 400 g ulei 150 g verdeata 1 leg piper sare

Mod de preparare

Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batsnitel si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita afumata se taie felii subtiri si se amesteca cu ceapa si ciupercile. Aceasta compozitie se repartizeaza pe antricoate, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori, se dau rulourile prin faina, se prajesc in ulei pe toate partile si se scot pe un platou. In uleiul ramas se desfac restul de faina, se stinge cu apa, se asaza rulourile in sos si se fierb inabusit timp de circa 2 ore. Cand carnea este fiarta, se scot scobitorile, se adauga smantana si se mai potriveste o data gustul de sare. La servit se presara cu verdeata tocata. Se mananca de regula cu cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise