Antricot de vita a la Cazino

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 antricoate de vita,4 cepe medii,4-5 ardei grasi,1 lingura cu varf de pasta de tomate,1 1/2 lingura faina,8 linguri de ulei,boia dulce de ardei,1 lingurita chimen,50 ml vin alb sec,sare,piper
  • Garnitura:1 kg cartofi,3 oua fierte tari,patrunjel

Mod de preparare

Legumele se curata ,ceapa se taie marunt,ardeii julien,iar cartofii cuburi.Antricoatele se bat usor ca ptr. snitele,se sareaza, se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.Se scot pe un platou,iar in uleiul ramas,se inabusa ceapa si ardeii,apoi se adauga pasta de tomate,boiaua si apa.;se fierb 15 minute.

Se pun antricoatele in sos si se fierb la foc mic cca 1 ora.

Separat se pun cartofii la fiert in in apa cu sare. Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga in sos chimenul si vinul.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur,felii de ou rascopt si patrunjel pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise