Antricot de vita a la Cazino

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 antricoate de vita,4 cepe medii,4-5 ardei grasi,1 lingura cu varf de pasta de tomate,1 1/2 lingura faina,8 linguri de ulei,boia dulce de ardei,1 lingurita chimen,50 ml vin alb sec,sare,piper
  • Garnitura:1 kg cartofi,3 oua fierte tari,patrunjel

Mod de preparare

Legumele se curata ,ceapa se taie marunt,ardeii julien,iar cartofii cuburi.Antricoatele se bat usor ca ptr. snitele,se sareaza, se trec prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa.Se scot pe un platou,iar in uleiul ramas,se inabusa ceapa si ardeii,apoi se adauga pasta de tomate,boiaua si apa.;se fierb 15 minute.

Se pun antricoatele in sos si se fierb la foc mic cca 1 ora.

Separat se pun cartofii la fiert in in apa cu sare. Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga in sos chimenul si vinul.

Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur,felii de ou rascopt si patrunjel pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise