Aperitiv

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 - bostanei feliati 1 cm
  • 5-6 rosii mari , feliate 1 cm
  • 4 buc de usturoi
  • 300 - 400 gr cascaval feliat
  • 100 - 200 gr masline verzi
  • 100gr ulei
  • Жаренные кабачки с чесноком, помидорами и сыром. Закуска - что надо!
  • {\"text\":\"Жаренные кабачки с чесноком, помидорами и сыром. Закуска - что надо!\",\"inPopLayer\":true}

Mod de preparare

Rumenim bostaneii.

Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi ras , o felie de rosie, apoi o felie de cascaval si la sfirsit una de bostanei. Ornamentam cu o maslina verde in scobitoare. E gata si e o minunatie

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise