Aperitiv

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 - bostanei feliati 1 cm
  • 5-6 rosii mari , feliate 1 cm
  • 4 buc de usturoi
  • 300 - 400 gr cascaval feliat
  • 100 - 200 gr masline verzi
  • 100gr ulei
  • Жаренные кабачки с чесноком, помидорами и сыром. Закуска - что надо!
  • {\"text\":\"Жаренные кабачки с чесноком, помидорами и сыром. Закуска - что надо!\",\"inPopLayer\":true}

Mod de preparare

Rumenim bostaneii.

Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi ras , o felie de rosie, apoi o felie de cascaval si la sfirsit una de bostanei. Ornamentam cu o maslina verde in scobitoare. E gata si e o minunatie

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise