Aperitiv Baba de zapada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cascaval ras
  • 300 gr maioneza
  • 500 gr de smintina 10%
  • 300 gr file de lui fiert apoi inabusit in smintina
  • 8 oua fierte tari
  • 2-3 miez de nuci grecesti

Mod de preparare

Omul de zăpadă - cascaval ras se mesteca cu usturoi si maioneza, si apoi de presoara cu cascaval ras .

Troiene - file de pui, se taie în cuburi, si se inadusa in fisca (smintina de 10%). Apoi se pun in jurul omului de zapada si de asupra se pun albusurile( in albus punem galbenus ras amestecat cu nuci grecesti pisate). Le ungem apoi cu maioneza si radem cascaval sau brinza dulce , dupa gust. Ornamentam omul de zapada cu masline si morcov fiert

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise