Aperitiv Baba de zapada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cascaval ras
  • 300 gr maioneza
  • 500 gr de smintina 10%
  • 300 gr file de lui fiert apoi inabusit in smintina
  • 8 oua fierte tari
  • 2-3 miez de nuci grecesti

Mod de preparare

Omul de zăpadă - cascaval ras se mesteca cu usturoi si maioneza, si apoi de presoara cu cascaval ras .

Troiene - file de pui, se taie în cuburi, si se inadusa in fisca (smintina de 10%). Apoi se pun in jurul omului de zapada si de asupra se pun albusurile( in albus punem galbenus ras amestecat cu nuci grecesti pisate). Le ungem apoi cu maioneza si radem cascaval sau brinza dulce , dupa gust. Ornamentam omul de zapada cu masline si morcov fiert

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise