Aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g cascaval
  • -250g parizer
  • - 3 oua
  • - 4 linguri de smantana
  • - 4 linguri de faina
  • - 50g unt
  • - cateva masline fara samburi
  • - 1 cutie ciuperci
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Untul se freaca cu galbenusurile,se adauga:smantana,faina,cascavalul(dat pe razatoarea mare),parizerul(taiat cubulete),ciupercile(taiate marunt),maslinele, albusurile(batute spuma),sarea si piperul.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.Se da la cuptor cam 40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise