Aperitiv

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - şuncă de praga (250-300 gr.);
  • - o conserva de ciuperci (sau 400 de gr. de ciuperci proaspete fierte bine si apoi stoarse de zeamă);
  • - o conservă de boabe de porumb;
  • - cascaval (180-200 gr.) ;
  • - maioneză.

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele de mai sus cu maioneza. Se răstoarnă compoziţia într-un castron si se ornează cu frunze de pătrunjel verde.

Este rapidă şi la îndemâna oricui.

Poftă bună !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise