Aperitiv COADA DE PAUN

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca presata
  • masline negre
  • cascaval
  • castravete
  • morcov
  • ceapa rosie
  • 1 rosie mica

Mod de preparare

Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi de sunca presata, rondele de masline, triunghiuri de cascaval si bucati de ceapa rosie.Corpul paunului se face din rosie taiat putin la baza ca sa stea dreapta, apoi cu o scobitoare fixam capul din ceapa rosie atasat la rosie, apoi 2 aripioare tot din ceapa rosie.gata!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise