Aperitiv cu bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * un aluat de foietaj (eu am luat Bella)
  • * 20 felii bacon
  • * 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana

Mod de preparare

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru.

2.Se intinde crema de branza peste aluat.

3.Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.

3.Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament.Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic.Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise