Aperitiv cu bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * un aluat de foietaj (eu am luat Bella)
  • * 20 felii bacon
  • * 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana

Mod de preparare

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru.

2.Se intinde crema de branza peste aluat.

3.Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.

3.Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament.Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic.Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise