Aperitiv cu brânză

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 200 gr brânză de vaci ( bine scursă)
  • - 200 gr brânză cu mucegai
  • - 200 gr brânză de oi
  • - 30 gr unt
  • - 300 gr parmezan
  • - condimente
  • - sare
  • - piper
  • - oregano
  • - stuguri
  • - capsuni
  • - alune
  • - parmezan

Mod de preparare

Se face o compoziție omogenă din toate ingredientele precizate. Se adaugă piper, sare, un pic de oregano și un pic de delikat după preferință.

Din compoziție se formează biluțe. În mijlocul lor se pot pune bobițe de struguri, o combinație din alune și căpșuni mărunțite. După ce se formează biluța se dă prin parmezan, apoi se așează pe platou și se ornează fiecare biluță după dorință.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise