Aperitiv cu brânză

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - 200 gr brânză de vaci ( bine scursă)
  • - 200 gr brânză cu mucegai
  • - 200 gr brânză de oi
  • - 30 gr unt
  • - 300 gr parmezan
  • - condimente
  • - sare
  • - piper
  • - oregano
  • - stuguri
  • - capsuni
  • - alune
  • - parmezan

Mod de preparare

Se face o compoziție omogenă din toate ingredientele precizate. Se adaugă piper, sare, un pic de oregano și un pic de delikat după preferință.

Din compoziție se formează biluțe. În mijlocul lor se pot pune bobițe de struguri, o combinație din alune și căpșuni mărunțite. După ce se formează biluța se dă prin parmezan, apoi se așează pe platou și se ornează fiecare biluță după dorință.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise