Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g branza feta (de vaci)
  • 2 feliute de branza topita (cascaval)
  • 3 oua fierte
  • 1 cartof fiert (din supa)
  • 1 rosie
  • cateva frunze de salata verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • cateva feliute de salam
  • 15 ml ulei de masline
  • 3 lingurite zeama de lamaie
  • cateva frunzulite verzi de patrunjel, untisor, macris
  • sare, piper, boia iute

Mod de preparare

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si branza topita cartoful fiert taiat bucati, ceapa alba taiata bucati mari, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia si mixati 10-12 secunde.

Asezati pe un platou feliile de salam, rosia taiata feliute subtiri si frunzele de salata verde in asa fel incat sa formati cateva cosulete.

Umpleti cosuletele de salata cu cate 3-4 linguri de pasta de branza, apoi decorati-le cu fasii de ceapa rosie si verdeata. Restul de ceapa rosie asezati-o pe platou.

Restul de pasta puneti-l la masa la masa, intr-un castronel. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise