Aperitiv cu cinci comori

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g masline
  • 100 g migdale
  • 1/2 kg.rosii mici,tip cherry
  • 200 g ton
  • 1/2 kg ardei grasi rosii mari
  • 200 g branza feta
  • 200 g unt
  • marar,patrunjel
  • ulei,suc de lamaie
  • condimente pt.peste

Mod de preparare

Maslinele se umplu cu o pasta compusa din migdale rase frecate cu usturoi,ulei si suc de lamaie.Rosiile se umplu cu o pasta compusa din ton,unt,condimente pentru peste. In mijlocul fiecarei rosii se pune cate o maslina umpluta. Ardeii se umplu cu o pasta formata din branza frecata cu unt si verdeturi.In fiecare ardei in mijloc se pune cate o rosie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise