Aperitiv cu oua de prepelita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua de prepelita
  • 1 conserva cu anchoa fileuri
  • 4 rosioare cherry
  • 3 castraveciori acri

Mod de preparare

Ouale se pun la fiert.De la primul clocot se mai lasa trei minute.Se racesc in apa rece si se curata cu grija sa nu se rupa.Rosiioarele se spala si se taie in jumatate.Fileurile de anchoa se scurg bine de ulei si se pun pe hartie absorbanta.Fiecare castravecior se taie in 3 bucatele.Cum scobitorile sunt prea mici,eu am folosit 8 betisoare pentru frigaruie.Leam rupt pe jumatate si am intepat prima oara castraveciorul,oul invelit in anchoa si rosioara.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise