Salata de vinete si dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite ca marime
  • 2 dovlecei
  • putina maioneza
  • 5-6 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • salata verde

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se spala dovleceii, se taie pe lung, se condimenteaza cu putina sare si piper, apoi se dau la frigider.Se face salata de vinete cu putina maioneza , se umplu cu ea rosiile scurse, iar dovleceii se trag in tigaie cu putin ulei.Ornam farfuria cu salata verde si asezam pe ea rosiile si dovleceii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise