Salata de vinete si dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite ca marime
  • 2 dovlecei
  • putina maioneza
  • 5-6 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei
  • salata verde

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se spala dovleceii, se taie pe lung, se condimenteaza cu putina sare si piper, apoi se dau la frigider.Se face salata de vinete cu putina maioneza , se umplu cu ea rosiile scurse, iar dovleceii se trag in tigaie cu putin ulei.Ornam farfuria cu salata verde si asezam pe ea rosiile si dovleceii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise