Aperitiv din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1piept de pui
  • 1cutie de ciuperci
  • 1catel de usturoi
  • 5-6linguri cu maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul,dezosat,spalat,se pune la fiert in apa cu sare pentru 40min;dupa ce s-a racit,se da prin masina de tocat de 2ori,impreuna cu ciupercile scurse si catelul de usturoi;pasta rezultata,se condimenteaza si se amesteca cu maioneza dupa care poate fi servita pe paine;dupa gust,se mai poate adauga zeama de lamaie.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise