APERITIV FIN

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 200 g cascaval
  • 1 pachet unt
  • sare,piper,1 ceapa,2-3 catei de usuroi,cimbru,2 foi de dafin

Mod de preparare

Carnea o fierbi cu ceapa,usturoi,sare,dafin,cimbru.Dupa ce se raceste, dai pe robot cu untul si cascavalul.Daca nu ai robot,dai de 3 ori carnea pe masina de carne,apoi incorporezi cascavalul si untul. Condimentezi cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu formezi un baton de grosimea unui salam subtire,dai la frigider pentru cateva ore.Tai felii subtiri, iainte de servire.Servesti pe un platou cu foi de salata verde si rosie,creata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise