Aperitiv floarea soarelui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi fierti in coaja
  • 2 cutii sprot afumat
  • 200 g cascaval taiat cuburi
  • 200 g porumb fiert
  • 200 g surimi feliate
  • 2 oua taiate cuburi
  • 300 g maioneza
  • sare,piper
  • Pentru decor:
  • o punga chipsuri
  • patrunjel verde
  • masline

Mod de preparare

Cartofii fierti,decojiti, se dau pe razatoare, se condimenteaza cu sare, piper si 3 linguri de maioneza.Se asaza pe un platou.Peste cartofi se asaza pestele scurs de uleiul din conserva. Din maioneza modelam o plasa peste pestele afumat. Celelalte ingrediente se incorporeaza cu maioneza, se condimenteaza si se asaza in jurul cartofilor.Decoram cu chipsuri,masline, patrunjel si felii de surimi.Aceste cantitati sunt pentru doua platouri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise