Aperitiv ornamental

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 ardei gras
  • - 3 rosii
  • - 1 ardei uite proaspat
  • - 50 gr masline
  • - rosii micute
  • - 200 gr vinte
  • - 50 gr maioneza
  • - 300 gr salam
  • - 50 gr cascaval
  • - 1/2 ceapa

Mod de preparare

Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul driunghiuri se taie rosile alea micute in jumate si se mai taie si ardeiul in fasii subtiri si groase.

Se amesteca maioneza(cumparata) cu vinetele macinate si cu ceapa taiata marunt.

Se orneaza dupa gustul d-voastra iar rosile se poseaja cu vinetele si ardeiu care sa taiat mai lat.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise