Aperitiv rapid de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 2 castraveti
  • salata de icre
  • branza mozzarella

Mod de preparare

Rosiile se cresteaza ,facand 7-8 taieturi, pana aproape de baza.

O parte le-am umplut cu salata de icre pe care am pregatit-o ca in reteta"salata de icre de crap cu ceapa" iar altele cu felii de branza mozzarella.

Castravetii i-am taiat rondele ,la fel si branza mozzarela si am facut "frigarui"............adica una bucata castravete, una bucata branza si repetir si iar repetir pe una bucata scobitoare.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise