Aperitive din branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci,
  • codite de ceapa verde tocate marunt,
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti,
  • sare,
  • piper alb,
  • boia dulce,
  • kefir,
  • masline,
  • ardei rosu pentru decor,
  • marar si patrunjel verde.

Mod de preparare

Pentru a iesi din rutina porcismelor,noi prestam in prima zi a noului an aceste 2 tipuri de amestecuri de branza:se amesteca 250 g branza de vaci cu cateva linguri de kefir,codite ceapa verde tocate,patrunjel verde tocat,boia si sare dupa gust;celelalte 250 g branza se amesteca cu kefir,sare,piper,usturoi zdrobit si marar verde tocat.Se servesc pe paine prajita cu rosii cherry alaturi si stropite cu ulei de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise