Aperitive festive

Speli legumele.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Aperitive festive

Ingrediente

  • 1 roşie
  • 2 castraveţi
  • 1 ardei
  • 1 legătură ridichi
  • măsline negre şi kalamata
  • frunze de ceapă verde
  • 150 g brânză de vacă
  • un cub de unt
  • 1 ceapă mică albă
  • un praf de sare

Mod de preparare

Bărcuţe cu brânză, ridichi-flori de cireş, castraveţi sculptaţi, toate menite să îi încânte pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sărbătoare în familie.

Mod de preparare:

Speli legumele.

Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.

Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.

Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.

Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.

Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.

Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.

Pofta Buna!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Pui cu sparanghel si cartofi

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise