Aperitive in cupe de grepfruit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 grefe
  • -300g peste afumat
  • -4 ciuperci din conserva
  • -200g boabe de porumb din conserva
  • -50g rondele de masline verzi si negre
  • -150g maioneza,
  • -1 lingura patrunjel
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Speli grefele, le tai in jumatati si le indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite. Vei abtine 8 cupe. Scurgi porumbul din conserva,cureti pestele de oase si pielita,tai ciupercile in felii, pestele in fasii,iar miezul de grafuri in cubulete.Speli si toci marunt patrunjelul. Intr-un bol amesteci ingredientele cu maioneza, sare si piper dupa gust. Umpli cupele cu amestecul pregatit si le dai la frigider pentru 30 de minute.Se servesc decorate cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise