Aperitive pt copii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Branza de vaci
  • rosii
  • castraveti
  • cuisoare si branza topita cu gust de sunca
  • masline
  • ceapa verde.

Mod de preparare

Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu cuisoare,tot din cuisoare tunem bulinutele pe spate.Pt soricei ,din aceasi branza formam o forma ovala, taiem o felie de castravete in doua si punem urechi,iar ochii si nasul din cuisoare codita din ceape verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise