Ardei capia pentru ciobite si tocanite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg ardei capia.

Mod de preparare

Se spala se sterg si apoi ii vom taia si curata de cotoare.Se curata bine de acele seminte, dupa care ii vom taia in ce marime dorim.Se pun in pungulite de plastic,cam cat consumi la o ciorbita,sau chiar la o tocanita.Sunt foarte buni si dulci si dau un gust aparte atat ciorbitelor cat si tocanitelor.Aceste pungulite le vom depozita in congelator si le vom pune iarna la ciorbita sau tocanita.Acesti ardei capia isi mentin toate vitaminele fiind bagati la congelator.Se pun in ciorba sau tocanita la urma, adica cu 10 minute inainte sa stingem focul la mancare.Daca ii vom pune mai devreme se vor face zdrente,de aceea eu ii pun cu 10 minute inainte sa inchid focul.Pofta buna !!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise