Ardei capia pentru ciobite si tocanite

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 kg ardei capia.

Mod de preparare

Se spala se sterg si apoi ii vom taia si curata de cotoare.Se curata bine de acele seminte, dupa care ii vom taia in ce marime dorim.Se pun in pungulite de plastic,cam cat consumi la o ciorbita,sau chiar la o tocanita.Sunt foarte buni si dulci si dau un gust aparte atat ciorbitelor cat si tocanitelor.Aceste pungulite le vom depozita in congelator si le vom pune iarna la ciorbita sau tocanita.Acesti ardei capia isi mentin toate vitaminele fiind bagati la congelator.Se pun in ciorba sau tocanita la urma, adica cu 10 minute inainte sa stingem focul la mancare.Daca ii vom pune mai devreme se vor face zdrente,de aceea eu ii pun cu 10 minute inainte sa inchid focul.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise