Ardei capia rosu, umpluti cu hribi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei capia rosii(sunt mai dulci)
  • 3 cepe rosii de apa
  • 300 gr hribi
  • 200 gr orez,cu bobul rotund
  • 250 gr suc de rosii
  • 1 ceasca ulei(din samburi de struguri)
  • 50 gr faina sau amidon alimentar, sare, piper roz proaspat macinat,condimente, verdeata

Mod de preparare

Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi adaugam si cantitatea de hribi, care au fost taiati marunt si fierti.Se mai aduga 2 cesti cu zeama in care au fost fierti hribii, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper roz proaspat macinat, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Eu fac un sos din amidon alimentar cu suc de rosii,pun peste compozitia de ardei capia rosu cu hribi si dau la cuptor.Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 45 de minute.Sunt un deliciu.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise