Ardei capia rosu, umpluti cu hribi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei capia rosii(sunt mai dulci)
  • 3 cepe rosii de apa
  • 300 gr hribi
  • 200 gr orez,cu bobul rotund
  • 250 gr suc de rosii
  • 1 ceasca ulei(din samburi de struguri)
  • 50 gr faina sau amidon alimentar, sare, piper roz proaspat macinat,condimente, verdeata

Mod de preparare

Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi adaugam si cantitatea de hribi, care au fost taiati marunt si fierti.Se mai aduga 2 cesti cu zeama in care au fost fierti hribii, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper roz proaspat macinat, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Eu fac un sos din amidon alimentar cu suc de rosii,pun peste compozitia de ardei capia rosu cu hribi si dau la cuptor.Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 45 de minute.Sunt un deliciu.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise