Ardei copti cu rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 8 ardei galbeni medii;
  • - 3 rosii mari;
  • - 2 cepe medii;
  • - condimente (foi de dafin, sare, piper, busuioc, rozmarin);
  • - 4 linguri de ulei.

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late).

In uleiul incins se caleste ceapa taiata marunt, se adauga apoi si rosiile taiate cubulete. Dupa vreo 7-8 min se adauga ardeii si condimentele.

Se mai lasa pe foc aprox.10min.

Se serveste cu orez sau ca si garnitura la carne (dupa preferinte)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise