Ardei cu salata de cuscus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:1 ardel rosu
  • 1 ardel galben
  • 1 morcov
  • 4 linguri cuscus
  • 1 castravete de gradina
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii mari coapte
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare.

Mod de preparare

Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional.(la 4 linguri cuscus cam 300 ml apa fiarta).Se acopera si se lasa asa pana se umfla(cam 20 minute).Intre timp se curata de seminte si filamente albe ardelul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica.Rosii se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja.Rosii,castravetele si ardelul rosu se taie cubulete marunte.Apoi se amesteca toate cu cuscusul umflat.Se potriveste gustul de sare apoi se adauga uleiul,sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt.Se amesteca bine si se umplecu aceasta salata ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).

Este o salata gustoasa,rapida si foarte buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise