Ardei grasi pane

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • -ulei pt prajit
  • -sare
  • -mujdei, dupa plac
  • -1 ou
  • -1 lingura faina
  • -putina apa

Mod de preparare

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei.

Ii intoarcem pe toate partile, asa incat sa se coaca uniform. Dupa ce s-au copt, ii scoatem din ulei si ii lasam la racit.

Dupa ce s-au racit, ii curatam de piele, ii spalam putin, ii rupem bucatele si ii lasam sa stea, putin, cu sare, pe un platou.

Intre timp, intr-un bol, punem un ou cu putina sare si il batem bine.

Adaugam faina si putina sare si amestecam. Punem fasiile de ardei, in ou.

Intr-o tigaie, punem ulei la incalzit, iar cand acesta incepe sa sfaraie, adaugam fasii de ardei, date prin ou si faina.

Dupa ce s-au prajit pe toate partile, scoatem fasiile pe un platou, in care am pus hartie de bucatarie, asa incat sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce s-au prajit toate fasiile de ardei, se pune pe fiecare bucata in parte mujdei ( eu am pus o lingurita pe fiecare).

Se lasa macar 1 ora deoparte, asa incat sa se combine aromele.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise