Ardei iuti in otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un castron plin cu ardei iuti rosii si verzi
  • 4 foi de dafin
  • 7-8 boabe de piper
  • 4 linguri de ulei
  • apa
  • otet
  • o lingurita sare

Mod de preparare

Ardeii iuti se spala bine si se aseaza ori intr-un borcan ori intr-o sticla mai larga la gura(sticla nu de plastic ci din sticla)

Intr-o tigaita se pun frunzele de dafin rupte,sarea,boabele de piper,uleiul, apa si otet si se pun pe foc la fiert.

Lasam sa dea cateva clocote.

Apoi aceasta zeama fierbinte o turnam peste ardei.

Acoperim sticla la gura cu un ciolofan sau cu capac,daca are, si ii lasam in bucatarie pana a 2 a zi cand ii transferam la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise