Ardei iuti in otet

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5-2 kg ardei iuti
  • 1,2-1,5 litri otet de 9 grade

Mod de preparare

Se taie putin din coditele ardeilor, daca sunt prea lungi si se indeasa bine in borcane, incercand sa alternati frumos culorile. Dupa ce se umplu bine borcanele, umpleti-le cu otet si acoperiti cu cate o farfurioara fiecare borcan pentru ca otetul mai intra in ardei si scade. Completati din nou cu otet, strangeti bine capacele si asezati-le in camara.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise