Ardei murati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg ardei
  • 1 l otet
  • 3 l apa
  • 250g zahar
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura sare
  • 3 foi dafin
  • 3 frunze telina
  • boabe piper

Mod de preparare

Toate ingredientele se fierb,apoi se pun ardeii pana isi schimba culoarea. La sfarsit se adauga o lingura de aspirina.

Ardeii se lasa in amestec circa 2-3 min,nu mai mult pentru ca se inmoaie.

Ardeii se scot,se pun in borcane,si se adauga amestecul peste ei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise