Ardei pentru umplut consevati in apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras, frunze de telina si patrunjel si apa
  • la un borcan de 800 gr. au intrat 5 ardei neinghesuiti, la fiecare borcan am pus o aspirina deasupra nedizolvata.

Mod de preparare

Ardeii spalati se curata de cotoare si de toate nervurile, se oparesc 2 minute in apa clocoltita cu putina sare. Se scot cu spumiera se pun intr-un vas acoperit pana ce se termina toti ardeii. Se completeaza apa unde s-au oparit ardeii atat cat ne mai trebuie pentru a umple borcanele se pun frunze de telina si patrunjel se mai pune putina sare. Se asaza ardeii in borcane neinghesuiti se pune apa calduta peste ei. Deasupra fiecarui borcan se pune o aspirina nezdrobita se pune capacul si se fierb la bain-marie 30 de minute, se tin pana se racesc acolo in vasul unde s-au sterilizat acoperite bine.

Ardeii se mai pot pastra la congelator in pungi de plastic dupa ce au fost opariti ca cei dinainte.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise