Ardei peperoni in otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,8-2 kg ardei peperoni
  • 1,2-1,5 l otet de 9 grade

Mod de preparare

Se taie putin din coditele ardeilor, daca sunt prea lungi si se indeasa bine in borcane, incercand sa alternati frumos culorile. Dupa ce se umplu bine borcanele, umpleti-le cu otet si acoperiti cu cate o farfurioara fiecare borcan pentru ca otetul mai intra in ardei si scade. Completati din nou cu otet, strangeti bine capacele si asezati-le in camara.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise