Ardei umpluti

Se toaca carnea, se amesteca cu ceapa tocata marunt, se adauga orezul, verdeata, mirodeniile.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 8-ardei de marime medie
  • 1 kg-carne (porc+pasare)
  • 200 gr-orez
  • 2-buc ceapa
  • 50 gr-ulei de măsline
  • 1-lingura bulion sau suc de roșii o cana
  • 1-lingura rasa de sare
  • 1-lingurira cimbru
  • Marar, pătrunjel câte o legătură din fiecare
  • 5-linguri supa de carne(sau apă)
  • Opțional piper

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amestecă cu ceapă tocata mărunt, se adaugă orezul, verdeață, mirodeniile și se amestecă toate ingredientele. Apoi se curată ardeiul și se caleste puținîn uleiul de măsline.

Apoi ardeii se umple cu compoziția anterioară.

In uleiul rămas în tigaie se adaugă o lingura de bulion și o lingura de amidon de porumb se completează cu apa si se fierbe puțin. Apoi se pun ardeii în cratita și se adaugă sosul preparat cu amidon și bulion și sare. Se pune si un capac de roșie.

Cratița se introduce în cuptor pentru 90 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise