Ardei umplut.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • un morcov
  • 2 maini cu orez
  • 1/2 ceapa
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • patrunjel
  • bulion 3-4 linguri
  • ulei 50ml
  • delikat
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se scoate capacul de la ardei, se spala si se lasa la scurs.Punem ceapa tocata marunt ,odata cu morcovul razuit pe razuitoarea cu ochiuri mari la prajit in ulei.Cand sa prajit punem bulionul, orezul spalat ,sare, piper ,delikat si o ceasca cu apa si lasam sa fiarba cam vreo 5 minute amestecind. se opreste focul si se adauga carnea , oul si patrunjelul tocat si se amesteca bine.Se umple ardeii se baga cite o lingurita de faina in fiecare in capat si o felie de rosie.Se face doua trei gauri cu un cutit pt a nu se sparge in timpul fierberii.Se pune intr-o oala se acopera cu apa ardeii si se pune sare, piper, delikat,si ulei in apa. Se pune la fiert timp de o ora .pt a sti ca sau fiert se inteapa cu o furculita daca sunt moi sunt gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise