Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o pulpa de curcan partea de sus
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 felie de telina
  • 2 cepe
  • 2 canute de orez
  • patrunjel
  • o cutie de bulion
  • 10 ardei
  • delicat
  • sare, piper
  • doua oua

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoare, carnea de curcan se taie cubulete si ceapa se toaca marunt si incepem sa amestecam ingredientele.
Legumele, orezul, carnea, le condimentam, la sfarsit punem ouale si ardeii dupa ce au fost curatati si spalati incepem sa-i umplem.
Dupa ce i-am umplut se pun intr-o cratita si se lasa sa fiarba cam 1 ora si 30 min.
Dupa o ora, punem bulionul si inainte sa fie gata facem un sos din 2 linguri de faina si il turnam peste ardei.
Sunt foarte buni si gustosi!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise