Ardei umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ou
  • busuioc
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 rosii
  • 7 ardei mari
  • 2 liguri de faina

Mod de preparare

Se curata ardeiul, se spala si se lasa la scurs. Intr-un vas se amesteca carnea cu oul, sare, piper, cimbu si busuiocul. Se pune compozitia in ardeiii curatati si se asaza intr-o oala. Se pune la fiecare ardei un dop din rosii. Se pune apa cat cuprinde si se pune la foc timp de 40 de minute. Dupa 40 de minute se taie o rosie mare marunt si se pune la peste ardei, se mai lasa 10 minute la fiert si apoi se baga la cuptor. Se baga 30 de minute la cuptor. Inainte sa fie gata cu 10 minute se scoate si se pune un sos format din 2 lingurite de faina si apa. Dupa ce este gata se pune si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise